Fantastisk villa under konstruktion

Porto de Mós, Lagos, Portugal

1 250 000 euro
VillaVilla

Referens: ALG1428
Fantastisk villa i söderläge, under konstruktion, med pool och havsutsikt, belägen med bara tio minuter till den vackra stranden Porto de Mós och tjugo minuter till Lagos historiska centrum.
I denna trevåningsvilla av hög kvalitet och med mycket ljusinsläpp finner ni på markplan ett vardagsrum med matplats och ett öppet kök med stora panoramafönster som bjuder på utsikt samt en dörr som leder ut till terrassen och poolen.
På andra våningen finner ni tre sovrum med garderober varav ett ensuite, alla rummen har dörrar som leder ut till en terrass i söderläge med havsutsikt.
Bostaden är utrustad med luftkonditionering, elektrisk golvvärme, centraldammsugare, elektroniska fönsterjalusier, larm, elektrisk grind samt garage.

Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. PortugalMäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. PortugalMäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.

Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss.

PortugalMäklarna

Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril

Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm

Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035

Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
175 m²
Tomtarea
1 532 m² tomt
Antal rum
4 rum

Statistik

305
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 264 dagar sedan, den 30 april 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips