Friliggande villa i Puerto de Andratx, Mallorca

Puerto de Andratx, Mallorca, Spanien

795 000 euro
VillaVilla

Det här underbara parhuset med imponerande utsikt över hamnet och ön Dragonera är beläget i det exklusiva bostadsområdet i Puerto de Andratx. Fastigheten har en tomtarea på 100 m2, en total byggyta på 160 m2, en 40 m2 stor terrass samt ett solarium på 30 m2.

På grundvåningen finns ett vardagsrum med öppen spis, en matsal, nytt kök samt en garderob. På första våningen finns 2 sovrum med badrum en-suite och en trappa upp finns ett tredje sovrum samt ett solarium. I källaren finns en tvättstuga samt utrymme för att konstruera en liten gästlägenhet eller ett garage. Ytterligare funktioner är varm och kall luftkonditionering, marmorgolv, platsbyggda garderober, parkeringsplats med förråd samt en pool.

Området och sevärdheter

Puerto de Andratx är en hamn väster om Mallorca, som sedan länge har använts av navigatorer. En gång i tiden var hamnen en fiskeby men som idag har förvandlats till en förstklassig turistby. Området är känt för bergskedjan Tramuntanas landskap samt vikar som lockar många turister att tillbringa sin semester i någon av byns hotell, uthyrda villor eller lägenheter. Puerto de Andratx har många utländska invånare, främst från andra europeiska länder. Med en 30 minuters bilresa kan man komma till huvudstaden Palma.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/672871-semi-detached-puerto-andratx

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
160 m²
Tomtarea
100 m² tomt
Antal rum
4 rum

Statistik

153
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 208 dagar sedan, den 22 juni 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips