Räng Sandsvägen 55

Rängs Sand, Vellinge kommun Se på karta

9 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
1,1 ha
Byggår
1909
Driftkostnad
82 411 kr/år

HÄR HAR MAN ALLA HÄSTARNA HEMMA!

Välkomna till vackra omgivningar i Räng Sand och denna trevliga villa med tillhörande mark om ca 1,2 hektar samt stall med sju boxar!

Huset som ursprungligen byggdes 1898 har i omgångar blivit renoverat och tillbyggt. Planlösningen är trivsamt planerad med stort, lantligt kök och vardagsrum där man låtit det vara öppet upp i nock vilket ger en underbar rymd och känsla. Ovanvåning med två rum varav sovrummet är öppet ner till vardagsrummet. Den lantliga känslan förstärks av synliga takbjälkar, plankgolv och tegelväggar. Det finns utrymme för ytterligare kärlek i huset.

Underbar grönskande trädgård med stor gräsmatta, fina planteringar och flera ljuvliga platser i solen att njuta av! På tomten finns även ett gästhus samt ett stort förråd.

Området är uppskattat av många hästintresserade och det ligger ett antal gårdar runt omkring. Njut på nära håll eller avstånd, stall med sju boxar finns på tomten om man har hästar. Med 1,2 hektar mark finns möjlighet att utveckla hästintresset om så önskas.

Läget är perfekt med sin fulla på-landet-känsla och ändå så nära Höllviken och vidare till Hyllie och Malmö.

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Malmöhus Mäklarna AB

Kontakta mäklaren

Lina Renwall

Malmöhus Mäklarna AB
Mäklare Lina Renwall, Malmöhus Mäklarna AB
0709-79 33 85