Rasbo prästgård Järstadal 126 - Fast pris

Rasbo, Uppsala kommun Se på karta

3 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
121 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
1 490 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
25 500 kr/år

Fast pris - bostaden säljs till fast pris utan budgivning. Vänligen kontakta mäklaren för visning och info.

Välkomna till ett rofyllt boende med naturen runt knuten. Enplanshus med garage och carport på en naturtomt. På tomten finns även en liten stuga som idag används som skönhetsstudio men är fritt fram att användas som ni önskar. Trevlig planlösning med 3st stora sovrum två st badrum, kök med köksö samt matplats och tvättstuga med groventré. I vardagsrummet finns fungerande kakelugn samt gott om utrymme för familjen att trivas på.

Här bor man trevligt med en kort bilväg in till all service. Gränby Centrum ligger 13min bilväg bort och är ett av Sveriges största köpcentrum. I Gåvsta finns naturslinga för jogging eller promenadturer, utegym och gym. Även ett starkt föreningsliv med flertalet sporter för barn i alla åldrar. I Rasbokil finns skridskobana och flera skidspår.
På sommaren har ni flera badvänliga sjöar inom 10min radie, Lafsen, Frötuna, Testen samt Rastsjön. Och i Alunda finns utebad med pooler.
Gåvstaskolan har årskurserna 1-9 åk. 5min bort finns mindre livsmedels och godisbutik.

Nuvarande ägare har arrenderat hagar 4 och 6 hektar där de haft hästar och ligger precis utanför huset. I området finns flera stall som man kan hyra in sig på.
På fastigheten finns krusbär, vinbär, äppelträd, tulpaner, hyacinter, påskliljor, rabarber, fläder, kaprifiol m.m. Närhet till svamp och bärrika skogar.

Välkommen på visning.

Vänligen ha klart med finansiering när ni kommer på visning. Önskar ni hjälp med bank eller värdering på er nuvarande bostad hör av er i god tid så hjälper vi er med detta så att ni är väl förberedda.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Burhan Balikci

Notar
Mäklare Burhan Balikci, Notar
0738-17 78 77
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021