Plogvägen 4

Rimbo, Norrtälje kommun Se på karta

2 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
84 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
847 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
48 199 kr/år
Antal besök
1 484

Välkommen till Plogvägen 4 och denna trevliga 1-plansvilla i ett omtyckt och lugnt område i Rimbo. Huset har genomgående renoverats under åren 2017-2018 med bl.a. nytt kök, nytt badrum, nya golv och nya fönster. Ett mycket trevligt och välplanerat hus med moderna färg- och materialval. Uppväxt och plan trädgårdstomt om 847 kvm med fruktträd, blommor och växter. På tomten finns också en jordkällare. På baksidan finns en stenlagd uteplats i söderläge med utomhusspa som ni kan njuta av året runt.

Totalt finns det 3 st sovrum, kök, vardagsrum och badrum som fördelas på 84 välplanerade kvm. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör att huset känns ljust och rymligt. I vardagsrummet finns en värmande braskamin som i kombination med luft/luft-värmepumpen gör att ni kan hålla nere driftskostnaderna. Helkaklat och fräscht badrum. Vidbyggt med huset finns ett garage med plats för en bil. I garaget finns också en bastu med dusch och toalett i anslutning samt en sovdel.

För dig som pendlar är Rimbo en perfekt knytpunkt mellan Norrtälje, Stockholm, Uppsala och Arlanda. Till Stockholm och Uppsala tar du dig med bil på ca 45 minuter och till Arlanda och Norrtälje är det ca 35 minuter respektive 20 minuter med bil. Även för dig som pendlar med buss finns det goda kommunikationer. En kort promenad eller cykeltur till Rimbo Busstation och sedan vidare med buss mot Stockholm, Norrtälje, Östhammar och Uppsala/Arlanda med täta avgångar.

Här bor ni ett mycket lugnt och skönt område och alldeles intill finns skidspår/elljuspår/utegym, pulkabacke och lekpark.
I Rimbo finns både skolor (låg-, mellan- och högstadieskola), förskolor och idrottsplats. Mat handlar du på Ica, Coop eller Billigt & Bra. I centrum finns systembolag, bank, vårdcentral, BVC, tandläkare, gym, badhus, restauranger, fik mm. Närmaste förskolan ligger precis bredvid området, Bålbro förskola. Närmaste skola är Bålbroskolan med klasserna F-3, nybyggd skola från 2020. Andra skolor i närområdet är Långsjöskolan (F-9), Vibyskolan (F-9) och Ekebyholmsskolan (F-9 och gymnasium). I Rimbo finns ett föreningsliv som bl.a. erbjuder fotboll, ishockey, handboll, tennis och annat kul för barnen. Det finns två kommunala badplatser i Långsjön. I övrigt hittar du en uppsjö av olika badplatser i kommunen, både vid havet och insjöar. Utanför dörren finns naturen som erbjuder dig ett rikt djurliv, härliga skogspromenader med bär- och svampplockning. Norrtälje, som ligger ca 20 minuter med bil från Rimbo, är en härlig mindre stad som har det mesta - mysiga gågator, shopping, butiker, stort badhus, skidbacke mm.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Fredrik Jöngren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Fredrik Jöngren, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-231 15 94

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.