Handsmedsgatan 25

Rockhammar, Lindesberg Se på karta

785 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
2 638 m²
Byggår
1939
Driftkostnad
23 426 kr/år

Villa till salu i lugna och trivsamma Rockhammar.

Bo med naturen som granne och med en tomt på hela 2 638 kvm. Ett perfekt hus till ytan för den mindre familjen som trivs på landsbygden. Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum och ett kök med bra arbetsytor och förvaring. Många fönster i vardera rum i flera väderstreck bidrar med fantastiskt ljusinsläpp som släpper in solen som speglar sig i de tilltalande trägolven som bara känns helt rätt i detta hus. Känner du för att sitta i solen med en kopp kaffe är valmöjligheterna många så som altanen, balkongen eller varför inte på baksidan vid poolen? Här finns det sollägen hela dagen. Har du en tonåring och behöver ett extra rum eller gäster på övernattning så finns det ett mindre gästhus som är tilläggsisolerat och med el indraget.

Nuvarande ägare har under sina år b.la byggt pool som kan värmas upp utav solpanel. Man har även bytt ut yttertak på altanen samt målat staket både uppe och nere, lagt nytt golv i hallen, installerat duschkabin, bytt ut termostater på alla radiatorer, bytt vissa vitvaror, målat ytskikt samt dragit in fiber i huset.

Huset är fördelat med kök och matplats, vardagsrum och altan på entréplan och övervåningen med genomgångsrum till två sovrum och ett badrum samt balkong. På källarplanet finns tvättstugan samt utrymmen för förvaringsmöjligheter och ett kallgarage med manuell port.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Örebro

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 28
    okt
    Idag kl. 12:00–13:00
    Välkommen på visning, anmälan krävs!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.