Nybyggd villa med takterrass

Roda Golf, Costa Calida, Spanien

245 000 euro
VillaVilla

Prisvärd nybyggd villa med 3 sovrum och stora terrasser på egen tomt som är belägen nära Roda Golf vid kustbyarna Los Narejos och Los Alcázares på Costa Calida. Bostadsområdet har golfbanan Roda Golf och dess trevliga restaurang på nära håll (1200 m) samt byn Los Narejos där det finns gott om restuaranger och service (1800 m). Stränderna vid Mar Menor ligger 2800 m från bostadsområdet där man även hittar trevliga strandrestauranger.

Villan som ligger i ett plan har ett ljust vardagsrum med modern öppen kökslösning – härifrån har man direkt utgång till bostadens nedre terrass på den generösa privata tomten som har plats för privat pool. På samma plan finns samtliga 3 sovrum varav det ena har eget badrum. Från nedre terrass leder en trappa upp till den stora privata takterrassen (ca 79 m2) - en härlig plats att njuta av solen från morgon till kväll. Bostaden är utrustad med modernt öppet kök samt 2 badrum med ljust och stilfullt kakel.

Villorna finns med olika storlekar på tomter - som detta exempel med 216 m2 tomt och pris från 245 000 EUR (fråga oss om mer information och detaljer).

Området har närhet till flera olika golfbanor varav den närmaste är Roda Golf som ligger bara 1200 m från bostaden - därtill finns Mar Menor Golf inom bekvämt avstånd.

Området vid Mar Menor - Costa Cálida

Kustremsan som kallas Costa Cálida och som ligger i provinsen Murcia sträcker sig söderut nedanför Alicante och Costa Blanca. Denna del av kusten erbjuder en 250 km lång och till stora delar orört kustområde som börjar i den genuina fiskebyn San Pedro del Pinatar och sträcker sig ner till den gamla romerska hamnstaden Águilas.
Mar Menor är den största saltvattenlagunen i Spanien med en omkrets på 72 km. En speciell attraktion är landtungan La Manga som sträcker sig 22 kilometer ut i havet och på så sätt avgränsar innanhavet Mar Menor. Längs kusten finner man rofyllda stränder med klart vatten och mindre antal besökare, skyddade våtmarker, saltsjöar samt småbåtshamnar. Här ligger små genuina kustbyar som till exempel Los Alcázares som erbjuder vattensporter och segling vid dess trevliga marina.

Costa Cálida erbjuder även utmärkta möjligheter till golfspel då det har anlagts flera nya golfanläggningar de senaste åren - det finns idag 13 olika banor att välja på utmed kusten.

Norr om La Manga hittar man saltsjöarna och sanddynerna i San Pedro del Pinatar, en skyddad naturpark som erbjuder besökare det största området i Spanien för utomhuslerterapi med sina medicinska effekter. Söderut ligger udden Cabo de Palos med sin lilla fiskskeby som är känd för sin typiska gastronomi som till exempel "sjömansgryta". Här finns även den imponerande fyren med sin höjd på 80 meter över havsytan och som tändes för första gången 1865.

Området ligger ca 60 min bilresa (86 km) från den internationella flygplatsen i Alicante. För de som reser från England går det även direktflyg till den lokala flygplatsen Murcia-San Javier som ligger bara 6 km från bostadsområdet.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
88 m²
Biarea
79 m²
Tomtarea
216 m² tomt
Antal rum
4 rum
Byggår
2017

Svenska Mäklargruppen Spanien

Svenska Mäklargruppen

Telefon: 08-55 11 57 97 Kontor: 08-55 11 57 97

E-post:

Till salu från samma mäklarkontor

Statistik

204
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 363 dagar sedan, den 21 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips