Adjunktsvägen 7

Röksta, Eskilstuna Se på karta

2 495 000 kr

2 650 000 kr -6%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Biarea
98 m²
Tomtarea
629 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1965
Driftkostnad
36 909 kr/år
Antal besök
6 413
Dagar på Hemnet
22

Välkommen till Adjunktsvägen 7 och denna trevliga enplansvilla med källare, 98 + 98 kvm! Väl disponerade bostadsytor med stora fina sällskapsutrymmen i vardagsrum, matplats och kök som ligger i öppen anslutning till varandra. Stora fina fönster ger mycket ljus till bostaden. Tre sovrum på entréplan samt en stor gillestuga i källarplan att nyttja som ytterligare sällskaps- eller sovmöjligheter om så önskas. Källarplan erbjuder även mycket gott om förvaringsutrymmen samt en tvättstuga med dusch. Vid entrén välkomnas man in genom en väl tilltagen inglasad altan som förlänger utesäsongen och i anslutning ligger även ett öppet trädäck i härligt solläge. Huset har ett invändigt moderniseringsbehov.

Mycket fint läge längst in på en liten lugn återvändsgata. På baksidan gränsar tomten mot en allmänning och trädgården om 629 kvm är lummig men lättskött och ligger i ett fint söderläge. Garage med fjärrstyrd port.

Bra och barnvänligt med närhet till lekplatser och grönområden och endast ett stenkast till skolan samt även nära till förskola. En kort promenad till det expanderande köpcentret runt Ica Maxi. Ett centralt villaboende strax bortom centrumkärnan och på rätt sida av stan för en smidig påfart till E20.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 7
    nov
    Lör 7 nov
    Boka dig på svenskfast.se för automatisk bekräftelse på visningstid!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.