Lievägen 16

Ronneby kommun Se på karta

1 750 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
405 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
29 665 kr/år

Detta fina kedjehus ligger som en pärla i ett pärlband på Lievägen och med Vierydsvägen i ryggen. Här har vi välplanerade 120 kvm boyta och 70 kvm biyta fördelat på tre plan och fyra rum och kök. Säljarna har tagit väl hand om detta hus 26 år av fastighetens 58 levnadsår, byggår 1964. Vacker trädgård på både fram- och baksida. På framsidan öppet och välkomnande, på baksidan en lummig oas, inramad av vacker stenmur, grönska och dold för världen utanför. Att tillbringa trevliga stunder med familj och vänner på den väl tilltagna takterrassen förhöjer också livskvalitén för nästa lyckliga ägare av denna fastighet.

Espedalen är ett lugnt, fint och familjevänligt område med närhet till Lugnevi isarena. Här är det gångavstånd till förskola/skola, tar man det långa benet före är det även gångavstånd till stadens vackra centrum. Strövområden, bad och annat friluftsliv erbjuds vid närbelägna Härstorpsjön, Brunnsparken, havet eller i den övriga Blekingska Trädgården. Med bra allmänna kommunikationsmedel och att man snabbt når E-22 gör att Ronneby ligger bra placerat. Malmö/Köpenhamn når man på lite drygt 2 timmar.

Fastigheten är förbesiktigad, protokollet hittar ni under dokument. Säljaren kommer teckna en Dolda fel-försäkring vid överlåtelse.

Varmt välkomna att kontakta oss för visning.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Martin Florén

Egendomsbyrån AB
Mäklare Martin Florén, Egendomsbyrån AB
+46 70 727 09 40

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.