Rönnskär 5

Rönnskär-Stocka, Nordanstig Se på karta

4 200 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
145 m²
Biarea
19 m²
Tomtarea
688 m²
Byggår
1920
Driftkostnad
31 500 kr/år

Unikt tillfälle att förvärva en riktig skärgårdsidyll ute på fantastiskt fina Rönnskär i Stocka! Vi på Mäklarhuset har nu förmånen att få presentera en fastighet omfattande både bostadshus och sjöbod/båthus med svårslaget läge inom det gamla fiskeläget.

Med optimal placering på öns södra sida återfinns det ståtliga bostadshuset från 1920 med massor av bevarad charm, vackert ljusinsläpp och havsutsikt från alla rum. Entréplanet erbjuder ett ljust och välbevarat kök, allrum/matrum med Contura kamin, rymligt vardagsrum med öppen spis, duschrum, wc och hall. På övre plan finns hall med utgång till balkong i söder, klädkammare samt två generösa sovrum varav det ena med magisk vy ut över havet. Bekväm uppvärmning via en nyligen installerad bergvärmepump och fiber är anslutet.

Lummig trädgårdstomt som nuvarande ägare omsorgsfullt planerat och anlagt med perenner, rosor av olika slag och pioner. Kringbyggt huset finns en rejäl altan mot havet och på tomten finns också uthus/snickarbod samt grusad uppfart för parkering.

Strax nedanför bostadshuset i rakt söderläge ligger den tillhörande sjöboden som är i mycket gott skick, uppförd 1993. Sjöboden är i två plan och inrymmer båtlänning, köksavdelning, mulltoa, badbrygga samt isolerat loft med allrum och sovrum. Servitut finns för att nyttja bryggan utanför sjöboden.

Rönnskär erbjuder livskvalité utöver det vanliga och lämpar sig väl för både permanent- och fritidsboende. På skäret finns fiskhandlare "Vilda fisken", busshållplats, badplatser och närhet till det gamla båtvarvet, båthamn, skola och livsmedelsaffär.

Upplev gärna bostaden i VR på våran hemsida och varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Hudiksvall