Rötviken 155

Rötviken, Krokoms kommun Se på karta

295 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
106 m²
Tomtarea
800 m²
Byggår
1925
Driftkostnad
35 230 kr/år

Trivsam fastighet i Rötviken med boningshus, förråd och friggebod. Här har man utsikt över sjön och ett stenkast från huset har man affär/mack som erbjuder det mesta.

Huset är ett 1½-planshus som har blivit utbyggt i omgångar. Entréplanet välkomnar med en entré där det går att hänga av sig ytterkläder och en inre hall som rymmer byrå och hallspegel. Vardagsrummet är stort och rymmer både soffa och matsalsmöbel om så önskas. Pricken över i:et är en vacker kakelugn (brandskyddskontroll måste göras) som pryder sin plats och samtidigt ger en extra mysfaktor. Härifrån nås även en altan som rymmer utemöbler och krukväxter. Köket har vit köksinredning och plats finns för både matbord och kökssoffa. Entréplanet rymmer också ett badrum, tvättstuga och förråd. Det övre planet bjuder på hall, tre sovrum och en liten toalett.

På fastigheten finns även en friggebod och ett förråd. Om du tar en kort promenad ner till sjön så har man gemensam grillplats. Här sitter man gärna och grillar samtidigt som man har en vacker vy över sjön. I Rötviken finns även förskola, distriktssköterska, äldreboende, räddningstjänst och ett byalag. Belysta skidspår finns med start från bygdegården och nere vid sjön finns båtplats som kan hyras. Hotagsbygden bjuder dessutom på fina fiskevatten, skoteråkning och fjällvandring i Ansättfjällen.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Marcus Ahlqvist

Storsjömäklarna AB
Mäklare Marcus Ahlqvist, Storsjömäklarna AB
072-740 65 55

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.