Tallgatan 8

Ryd, Tingsryds kommun Se på karta

600 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
77 m²
Biarea
77 m²
Tomtarea
1 495 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
22 308 kr/år
Antal besök
2 652
Dagar på Hemnet
30

Välkommen till Tallgatan 8

Här finner vi en mindre enplansvilla med tegelfasad uppförd under drygt 60-talet i centrala Ryd. Huset består av fyra rum (varav två sovrum) och kök fördelat på 77kvm boyta och 77 kvm biyta. Då stora delar av interiören är i original kan man här sätta sin egen prägel på sitt boende. Nyare badrum och kök i ljus detaljer. En härlig och lättskött tomt på drygt 1500 kvm som på baksidan gränsar till ett litet grönområde med växtlighet, vilket gör att man får lite av en lantlig känsla mitt i villakvarteret. Altan på baksidan i östlig riktning med sol på morgonkvisten. Garage vid norra gavel.

Med gångavstånd till sjön Hönshyltefjorden har du möjlighet att ta en tur med båt, paddla kajak och promenera i de natursköna vandringslederna. Bra busskommunikation till Växjö finns hela veckan, där du kan ta del av flygplats, tågstation och bra shoppingmöjligheter. Skola finns upp till åk 9 och i centrum finns flera verksamheter bestående av bl. a. ICA affär, färghandel, cykelaffär och bank. Närservice finns vårdcentral tillgängligt samt apotek.

I coronatider tänker vi på hälsan först och främst. Vill man ha privat visning så ordnar vi det. Vid bokade visningar försöker vi sprida ut deltagare och håller avstånd.

Driftkostnader under upprättande.

Välkommen till visning!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Jørgen Johansen

Egendomsbyrån AB
Mäklare Jørgen Johansen, Egendomsbyrån AB
+4647710000

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.