Tallvägen 4

Rydboholm, Borås kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
127 m²
Biarea
101 m²
Tomtarea
2 065 m²
Byggår
1951
Driftkostnad
29 261 kr/år

Välkommen hem till Tallvägen 4 i Rydboholm. Här väntar en välskött och mycket trevlig villa fördelat på ett plan plus källare i suterräng och inredd vind.

Sociala ytor som vardagsrum och kök samt två rymliga sovrum på entréplan. En trappa upp på den inredda vinden finns ett större sovrum samt bra förvaringsmöjligheter. Badrum och kök är i mycket fint skick, liksom alla ytskikt. Det märks att villan är ompysslad och väl omhändertagen. Här erbjuds mysiga attribut som bastu, allrum med bad och öppen spis.

Trädgården är lagom i storlek med en gräsmatta som bjuder in till lek. Du har naturen som närmsta granne, lummiga buskar, blommor och goda odlingsmöjligheter. Inglasad uteplats, bubbelbad och en härlig altan som bara väntar på att rå om dig i solen. Väl tilltaget dubbelgarage och en stor uppfart med plats för ett flertal bilar dessutom.

Skönt lugnt läge men ändå nära till det mesta med förskola i området. Nära till busshållplats med förbindelser in till Viskafors och centrum. Bilen tar du in till Borås stad på 10 minuter.

Ett mycket trevligt boende där det mesta man behöver i vardagen och mer därtill redan är ordnat. Bergvärme är installerat, fiber indraget, tak är bytt, en optimal altan med spabad samt renoverade kök och badrum.

Besiktning utförd av Byggrådet.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Borås

Kontakta mäklaren

Fredrik Lindberg

HusmanHagberg Borås
Mäklare Fredrik Lindberg, HusmanHagberg Borås
0701518072

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.