Katslösa 926

Rydsgård, Skurup Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
2 946 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
26 955 kr/år
Antal besök
13 291
Dagar på Hemnet
8

Längtar ni efter ett rofyllt liv på landet men ändå ha närheten till stadens brus? Här finns nu gården för er! Den vita skånelängan med fina ekonomibyggnader ligger i slutet av egen grusväg så mer privat och säkrare för två- och fyrfota familjemedlemmar finns knappast. Huset har löpande renoverats under de senaste åren med nytt badrum -20, nya elinstallationer, nya golv och kök -19 . Ytorna i bostaden är bekväma och gemytliga med välplanerade 108 kvm. Mer finns att inreda på ovanvåningen!

Entréhallen är välkomnande och köket trivsamt med inspirerande arbetsytor och utgång till superhärligt trädäck, intill köket finns det ljusa matrummet för goda middagar kring bordet, vardagsrummet är trivsamt med härlig plats för filmkvällar vid den värmande kaminen, två fina sovrum, superfint helkaklat badrummet nytt 2020, praktisk hall kombinerad med tvättstuga i anslutning till biluppställningsplatsen utanför.

Känn friheten på tomten som är 2946 kvm med lummig trädgård med fruktträd, fina gräsytor för spring i benen, flera uteplatser beroende på klockslag och vind samt singelbelagd gårdsplan. Ekonomibyggnaderna ger möjligheter att utveckla hobby och jobb med en perfekt verkstad med isolerad förrådsdel, bra loge med rymd. I det äldre fd stallet finns det läge för keramikverkstad eller kanske ett par höns?

Ifrån gården har du två minuter ut till E65, ett par minuter till till skola F-6, förskola och tågstationen i Rydsgård. Även Skurup och Ystad ligger på kort bilväg, likaså havet med de härliga sandstränderna vid Mossbystrand. Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad

Kontakta mäklaren

Sara Gustavsson

Bjurfors Ystad
Mäklare Sara Gustavsson, Bjurfors Ystad
0707200755

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.