Gårdemanstorp 1

Rytterne, Västerås kommun Se på karta

4 900 000 kr

6 800 000 kr -28 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
6,1 ha
Uteplats
Ja
Byggår
1920-1921

Boende på landet med gott om utrymme för familjen och dess fyrbenta vänner. Efter en smakfull renovering är bostaden redo för en ny familj att flytta in. Invändigt är allt nytt, här finns inga tavelkroksmärken eller spikhål i väggarna!
I söderläge med utsikt mot skogen har ett trädäck byggts till, utmärkt för solstolen.

Bakom knuten på bostaden ligger den egna skogen att ta eget sågtimmer ur. En bit in i skogen ligger en liten tjärn, ett trevligt utflyktsmål bara ett stenkast från bostaden. Runt bostaden breder en rymlig tomt ut sig med generösa gräsytor, här finns gott om utrymme för mysiga grillkvällar med familj och vänner, lek och stoj eller varför inte en odlingslåda eller flera. I det nordvästra hörnet av tomten ligger en liten inhägnad damm.

Ekonomibyggnaderna är praktiskt belägna längs gårdsvägen. Det finns gott om utrymme att både ha egna djur eller annan utrymmeskrävande verksamhet. Bakom maskinhall och lösdrift ligger betesmarken och mindre skogsdungar. Lätt att skapa trevliga hagar för häst eller får.

Fastigheten är om totalt 6 ha, varav 3 ha är skogsmark och ca 1,5 ha betesmark.

Pendlingsavstånd till större städer som Västerås och Eskilstuna samt tätorterna Köping, Kolbäck och Hallstahammar samt inte allra minst hästmeckat Strömsholm. Med närhet till både skog, vatten och stad finns här något för att hela familjen ska trivas.

Läs mer hos mäklaren
Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Fredrika Hovberg

Ludvig & Co Fastighetsförmedling
Mäklare Fredrika Hovberg, Ludvig & Co Fastighetsförmedling
021-103556