Bäckabo Pålsbo

Sandared, Borås Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
137,7 m²
Tomtarea
1 500 m²
Driftkostnad
18 500 kr/år

På Pålsbo bor du med naturen och skogen intill huset men ändå bara 8 minuter från Sandared; mataffär, kiosk, restauranger, bank, skola, förskola, tågstation m.m. Ett perfekt boende för er som trivs med fågelkvitter och lugn och ro, men ändå inte vill bo alltför avskilt, med andra ord den perfekta omgivningen att växa upp i.

Här bor du på en tomt om ca 1500 kvm där vi planerat för ett First Choice 1.0 Classic, ett yteffektivt och smart planerat hus som passar för såväl barnfamiljer som äldre par. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. De mindre sovrummen ligger avskilt i en egen del, med egen toalett – perfekt för barn eller övernattande gäster. Utrustat med flera bra förvaringsmöjligheter och en stor funktionell tvättstuga gör det till ett mycket praktiskt hus.
Ni som köpare har såklart möjlighet att välja ett annat hus som passar era behov och er smak bättre. För mer information och diskussion om andra husalternativ går det bra att kontakta Fredrik Palm på HusArvid på 0735-22 90 99.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Borås