Barsebäcksvägen 103

Sandskogen, Kävlinge kommun Se på karta

3 750 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
1 473 m²
Byggår
1890
Energiklass
D
Driftkostnad
40 192 kr/år
Antal besök
2 850

Välkommen till ett charmfullt hus med stora möjligheter till att förvandla det till ditt drömhus. Du kommer att uppskatta den stora trädgården i söder och den natursköna omgivningen som bjuder på en lugn och avkopplande atmosfär. Lyx i vardagen att ha nära till populära platser att besöka såsom shoppingcentret Center Syd, Vikhögshamn, Barsebäckshamn, Sjöbadet och Barsebäcks stranden. Runt hörnet har du det populära löparslingan i skogen. Har du hund finner du hundklubben i området. I Sandskogen kan du se dovhjortar, vilken härlig rogivande upplevelse på din promenad genom skogen!

Villan har en generös tomt på 1473 kvm med stora potentiella möjligheter att tex bygga pool, ett attefalls hus eller varför inte ett poolhus med egen spaavdelning. Huset är även perfekt som ett sommarhus i Skåne om du bor permanent i storstaden eller i ett annat land och drömmer om att köpa ett sommarhus.

Tänk dig att vakna upp varje morgon i ditt nya hem, omgiven av den vackra naturen och med möjligheten att skapa en plats som är exakt som du vill ha den. Vänta inte förlänge – boka en visning idag och upptäck potentialen i detta charmiga hus!

******************************************************************************************
Denna bostad är en av de som vi har till försäljning och fler är på gång. Söker du något specifikt? Anmäl dig till vårt spekulant register och få information innan objektet kommer ut på den öppna marknaden.

Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Silvia Nilsson Cickovska på 0762 - 33 40 69 eller [email protected]

Läs mer hos mäklaren
ELITE Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Silvia Nilsson Cickovska

ELITE Fastighetsförmedling
Mäklare Silvia Nilsson Cickovska, ELITE Fastighetsförmedling
0762 - 33 40 69

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.