Nyproduktion

Villa Strandhem - Sandviken

Sandviken, Sölvesborgs kommun Se på karta

4 248 500 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
80 m²
Tomtarea
812 m²
Nyproduktion

Nu finns en unik möjlighet att bygga ditt drömhus i ett helt nytt område i idylliska Sandviken. Tomten är vackert belägen med gångavstånd till den vita sandstranden.

Här kommer PMB Living att bygga fantastiska Villa Strandhem, ett läckert enplans hus om 80 kvm med tre sovrum och stora fönsterpartier som släpper in ett härligt ljus i alla rum. I husets mitt möter köket vardagsrummet och bildar en social yta för hela familjen. I anknytning till det hittar ni även den välkomnande entrén som är välplanerad med bra förvaringsmöjligheter. De fyra stora fönsterdörrarna kan lämnas öppna för gemenskap och umgänge. Ett hus med unik design och vackra detaljer.

Huset håller god standard i grundutförandet och har allt man kan önska sig med bland annat köks- och badrumsinredning från Ballingslöv, vitvaror från Siemens, trägolv från Kährs och fönster från Svenska fönster. Det finns möjlighet att själv kunna påverka material och detaljer, både in- och utvändigt.

Pris avser nyckelfärdigt hus inkl tomtavgift och lagfart, samt alla anslutningar (VA, fiber, el). Markarbetet för huvudbyggnad samt parkering ingår.

Observera att bilderna är illustrationer och inspirationsbilder, bilderna ska således enbart ses som vägledande.

PMB Living kännetecknas av sina arkitektritade villor med gedigna materiaval.
Vid frågor kring byggnationen kontakta Petra Ralphén på PMB Living 0735306690

Läs mer om bostaden
RUM Mäklarbyrå

Kontakt

Maria Sandberg

RUM Mäklarbyrå
Mäklare Maria Sandberg, RUM Mäklarbyrå
0733-204078
Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Stjärnskott 

Guldhemmet 2022