Nyproduktion

SANNÄS HÖJD Tomt 14

SANNÄS, Tanums kommun Se på karta

6 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
960 m²
Byggår
2021
Nyproduktion

SANNÄSHÖJD

Högt beläget intill Sannäs hamn och Mjölkeröds golfbana anläggs ett nytt bostadsområde som kommer bestå av villor, parhus och radhus. I första etappen släpps nu sex villor till försäljning och därefter släpps parhus och radhus.

Nu finns möjlighet att förvärva en modern villa om 135 kvadratmeter fördelade om fyra rum och kök i SANNÄSHÖJD som ligger beläget intill Sannäs hamn och Mjölkeröds golfbana. Närhet till hav och hamn - en riktigt genuin västkustpärla.

Interiört
Välkomnande hall med bra användningsmöjligheter. Från hallen når man det stora och ljusa vardagsrummet med öppen planlösning mot köket som går i vitt och har bra med arbetsytor och rikligt med skåp för förvaring. Köket kommer från Sentens kök och vitvarorna från Electrolux ( se mer information under dokument) Från vardagsrummet når man en av husets två terrasser. Som gjord för härliga dagar i solen eller mysiga grillkvällar i goda vänners lag. Terrassen är av modell större och mäter ca 31 kvadratmeter.
Husets tre sovrum är alla rymliga varav masterbedroom är störst med plats för den stora dubbelsängen samt bra med skåp för förvaring. Sovrum två och tre får man plats för säng och skrivbord eller läshörna. Perfekt för barnrum, gästrum eller kontor. I samtliga rum i huset är det ekparkett med vattenburen golvvärme.
Fräscht badrum med dusch. Vitt liggande kakel och grå klinker på golvet. Modernt och stilrent badrum. Gäst wc finns också. Fullutrustad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Från tvättstugan når man ett rum/förråd med gott om plats för förvaring.
Huset andra terrass finns på framsidan och mäter ca 17 kvadratmeter. Parkeringsplats finns även utanför huset med plats för två bilar. Tomtstorlek 960 kvadratmeter.

Finns möjligheter att välja vissa tillval.

Byggbeskrivning och köksbeskrivning finns under dokument och vid frågor tveka inte att ringa ansvarig kontaktperson för nyproduktionen Johanna Wemmel eller ansvarig mäklare Stefan Hansson.

Läs mer om bostaden
Svensk Nyproduktion Västra Götalands län

Kontakt

Stefan Hansson

Svensk Nyproduktion Västra Götalands län
070-841 01 00