Tranvägen 13

Säter, Säters kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
121 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
878 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
25 432 kr/år

På Tranvägen 13, Åsen hittar ni ett välplanerat och trevligt 1-plans hus med stora möjligheter! På 121 kvadratmeter erbjuds ett hemtrevligt boende med en praktisk planlösning och den fina tomten om 878 kvadratmeter har plats för både studsmatta och lekstuga samt fina odlingsmöjligheter.

Till huset hör ett garage med bra förvaringsmöjligheter och plats för en bil, en lagom stor, välskött och barnvänlig tomt med fruktträd, buskar och blomsterrabatter. Husets baksida har ingen insyn och väldigt liten insyn även på fram sidan av huset. En veranda med tak på husets baksida med gott om plats för soffgrupp och övriga utemöbler.

Här bor ni med familjevänligt läge med närhet till bland annat skolor, förskolor, fina grönområden, vackra promenadstråk, badsjö, matbutiker, restauranger, caféer och butiker. Förskola ligger precis runt hörnet, motionsspår en kort promenad bort och centrum med sina butiker nås enkelt med cykel. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Borlänge. Detta är en bostad med perfekt läge i hjärtat av Säter.

Välkommen att anmäla er till vår visning!
Ansvarig mäklare: Maria Björkman, 076-2098358 mail: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Säter

Kontakta mäklaren

Maria Björkman

Svensk Fastighetsförmedling Säter
Mäklare Maria Björkman, Svensk Fastighetsförmedling Säter
+46762098358