Stora Byvägen 7

Saxtorpsskogen, Landskrona kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m²
Tomtarea
1068 m²
Byggår
1934
Driftkostnad
27 400 kr/år

Välplanerat och mysigt hus på fritt och öppet läge i utkanten av Saxtorpsskogen. Inhägnad trädgård som inbjuder till både lek och odling och på uppfarten finns plats för flera fordon.
Hall med klinkergolv och skjutgarderob, öppen planlösning mellan matrum och vardagsrum, båda med laminatgolv och bjälkar. Matrummet är öppet mot Köket med vit inredning, bjälkar, gott om förvaring och bänkytor. Centralt placerad finns en värmande kamin. Från en mindre hall kommer man ut till det härliga uterummet med skjutpartier ut mot trädäck i västerläge och glimt mot havet. Huset byggdes till i början av 1970-talet med två bra sovrum och toalett med dusch som helrenoverades 2013 med smakfulla materialval. Tvättstuga med utgång till altan och trädgård. Vind med bra förvaringsytor. Fiber finns.
Här bor man med kort avstånd till hav och strandbad, strövområden och golfbanor. E6:an nås på några minuter vilket ger goda pendlingsmöjligheter till alla större städer i Öresundsregionen. Skola 1-9, förskolor (förskola finns även i skogen), mataffär, golfbana och tågstation finns i Häljarp.
Hjärtligt välkomna på visning

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Landskrona

Kontakta mäklaren

Eleonor Andersson

Fastighetsbyrån Landskrona
Mäklare Eleonor Andersson, Fastighetsbyrån Landskrona
070-981 59 27

Visningstider

  • 20
    okt
    Ons 20 okt kl. 17:00–17:30
    Välkommen på visning, föranmälan krävs! Anmälan via webb.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas