Källbo 134

Sigtuna Se på karta

4 295 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
136 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
2 227 m²
Byggår
1989
Driftkostnad
36 000 kr/år
Antal besök
7 305
Dagar på Hemnet
16

Nu ges tillfälle att förvärva ett fantastiskt hus inom några minuters bilfärd till Märsta/Sigtuna!
Detta friska hus med varmgrund erbjuder idag genomgående vattenburen golvvärme (även i garagedel), ett stort & luftigt uterum som lämpar sig väl under årets alla tider, en stor & plan trädgårdstomt där du även har naturen invid som en levande tavla.
Den asfalterade uppfarten med garage och carport samt ytterligare plats för cirka fyra bilar är en dröm för många.

Genom en robust entrédörr nås bostadens halva del som då består av ett stort & rymligt kök som är delvis sammankopplad till ett lättmöblerat vardagsrum med braskamin och som även ger dig access till det fina uterummet som vetter mot baksida tomt och natur. Vidare finner du tre rymliga sovrum som delar på ett helkaklat duschrum.
Via uppfarten nås en mycket praktisk groventré/ klädvårdsrum som leder dig vidare till huset andra del som bjuder på helkaklat relaxrum med bastu/dusch och helkaklat WC-rum samt ger access till ett fantastiskt varmgarage med intilliggande förråd och kontor.

I området finns en härlig natur som bjuder på fantastisk svamp/ bärplockning, fågelskådning eller varför inte bara titta ute genom fönstret och se rådjuren äta äpplen som faller till marken när du tar morgonkaffet. Detta är bara få saker som du kan unna dig som ägare av denna härliga fastighet!

Anmäl dig gärna till visningen, varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sigtuna