Ringvägen 35

Simrislund, Simrishamn Se på karta

6 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
167 m²
Biarea
74 m²
Tomtarea
1 058 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
37 396 kr/år

På 60-talet byggdes många av husen i den äldre delen av Simrislund, de flesta med det klassiska utseendet kvar, men detta hus har byggts om och byggts till 2006 och är unikt och iögonfallande på många sätt. Det glasade partiet mot havet är ståtligt och skänker en enorm havsutsikt. Terrassen är en magisk plats att möta morgonsolen på!

Entrén till huset går via ett orangeri som vetter mot innergården som för tankarna till Medelhavet. Peter Englander, en av våra främsta förespråkare och anläggare av medelhavsträdgårdar, talar i sin bok ”Livet i solen” om komponenter typiska för medelhavsträdgården bl a terrassen, pergolan, muren, upphöjda odlingsbäddarna och orangeriet. Allt detta finner du här!

Husets hjärta, det öppna köket tillsammans med sällskapsrummet som är delvis öppet upp i nock är på hela ca 75 kvm och har en enastående kontakt med havet! Även det avundsvärda badrummet/relaxavdelningen med pool bjuder på denna utsikt.

Utöver den magnifika utsikten är också läget alldeles utmärkt! Välkommen till den äldre delen av Simrislund med gång- och cykelväg längs havet till hamnen och centrum, men även till kustens fiskelägen i norr och söder. Dessutom finns kommunikation med stadsbussen "Snurringen" direkt utanför huset.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Österlen