Nyproduktion

Singö-Boda 1:124,

Singö, Norrtälje Se på karta

4 741 492 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
134 m²
Tomtarea
1 913 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
24 640 kr/år
Nyproduktion

Strandnära tomt på Singös framsida. Här har man möjlighet att skapa sin fritidsdröm i stillsamt läge i storslagen natur med utsikt över skärgård och Ålands Hav. Fin långgrund strand omedelbart nedanför tomten, och djupt vatten vid udden utanför. Bra område för båt- och naturintresserade. Orörd skärgård inom synhåll blott ett stenkast ut. Goda möjligheter att även under semestertid ha öar eller hela delar av utanförliggande skärgård för sig själv. Båtplats nedanför kan ordnas. Vatten ingår. Huset kan anslutas till avloppsanläggning godkänd för WC under anläggande. Mycket obebyggd mark intill där man kan plocka bär och svamp. 1½ timme med bil från Stockholm. 1 km till SL-busshållplatsen ”Dalviken” dit bussar från Tekniska högskolan går med många turer varje dag. Affär finns 6 km bort och kvällsöppen kiosk 8 km bort.

Ett av våra populäraste hus i sekelskiftesstil– och det finns goda orsaker! Ett harmoniskt och vackert hus med en väl genomtänkt och praktisk planlösning. Vardagsrum och kök bildar tillsammans ett stort och ljust rum på över 50 m2. Här finns inte mindre än åtta fönster. Entrén och hallen är också väl tilltagna och har plats för både byrå och sittmöbel. Här ligger också husets stora klädkammare. Föräldrasovrummet är på hela 15 m2 och har plats för en hel garderobsvägg. Dessutom har man egen utgång till trädgård och altan härifrån. Tvättrum och groventré är praktiskt placerat i anslutning till köket.

Nyttjanderätt till merparten av marken mellan tomt och strand kan tillkomma helt eller delvis. För tomten gäller inte någon i detaljplan angiven begränsning av byggrätten. SL-buss finns till Singö med flera turer varje dag. Affär finns på ön. Fisket kring Singö är gott, inte minst trollingfisket är utmärkt.

Utomplansbestämmelser dvs inga angivna i detaljplan angivna storleksbegränsningar.

Kontakta Martin Björshammar TMF-auktoriserad trähussäljare för mer information om kalkylen och tillval. Mobil: 076-394 61 13, Mejl: [email protected]

Läs mer om bostaden
Svenska Mäklargruppen