Röddinge Byaväg 38-3

Sjöbo, Sjöbo Se på karta

1 695 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
135 m²
Biarea
11 m²
Tomtarea
1 080 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
31 672 kr/år

En liten pärla i ett naturskönt område med närhet till Fyledalen söker nu ny ägare.
Huset som byggdes någon gång under förra sekelskiftet andas karaktär och charm.
Här erbjuds vackra spegeldörrar, brädgolv, tegelgolv och bröstpanel. Bostaden har uppdaterats och moderniserats från sitt ursprung men fortfarande med en känsla för det lantliga och charmiga.
På entréplan finns en inbjudande entré, ett härligt allrum i vinkel, lantligt kök och ett stilrent badrum som renoverades under 2018. Till ovanvåningen tar du dig både från trappan i allrummet samt från trappan som nås från den mindre hallen. På ovanvåningen har du tre sovrum - alla med brädgolv.

Trädgården andas lugn och här finns plats för skön avkoppling i en solstol, vid fikaplatsen eller i skuggan under ett träd. Här finns även gott om plats för barnen, eller vuxna för den delen, med spring i benen. För långväga gäster har man låtit bygga en perfekt gästavdelning med två sovrum och helkaklat badrum med dusch, allt från 2009.

Röddinge är den lilla men genuina byn med trevliga omgivningar med både kuperad skogs och ängsnatur i kanten av Fyledalen. Byn har ett aktivt byalag som anordnar gemensamma aktiviteter så som kräftskiva och midsommarfirande – här känner alla sig välkomna! I Röddinge bor du mellan Sjöbo och Tomelilla som erbjuder affärer och kommunikationer. Till närmsta busshållplats har du endast ca 300 meter, här stannar bussen som går mot Lund/Simrishamn - så här kan du åka kollektivt trots sitt lantliga läge.

En pärla som måste upplevas - välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad