Skeppsvägen 12

Sjötorp, Mariestads kommun Se på karta

2 595 000 kr

2 405 000 kr +8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
129 m²
Byggår
2021

Förslagsvis uppförs husmodellen "Linnea", ett stort hus om 129 kvadratmeter som passar mindre familjer som vill ha extra plats. Bostaden erbjuder en modern och hemtrevlig känsla med härligt ljusinsläpp och en öppen planlösning som gör att dina gäster aldrig behöver bli lämnade ensamma när middagen förbereds. Huset har genomgående trägolv och erbjuder en god standard. Bostaden fördelas på kök, vardagsrum, 2 st badrum, 3-4 st sovrum samt en tvättstuga med groventré och inreds efter egna önskemål. Som tillval erbjuds bl.a. olika garagemodeller, fiber samt andra interiöra val. Uppvärmningskälla är en frånluftsvärmepump från märket NIBE, en effektiv metod som håller driftkostnaderna nere.

När du köper ett nyckelfärdigt hus från Älvsbyhus ingår samtliga kostnader för tomt, bygglovsansökan, VA-anslutning, huskostnad mm. Det enda som tillkommer är utvändig målning samt finplanering av tomten.

Att köpa nyproduktion är alt annat än krångligt eftersom Älvsbyhus ansvarar för husbygget och hela processen från grund till ett komplett hus. Byggtiden ligger på ca 9-12 månader och Älvsbyhus erbjuder även förmånliga betalningsvillkor och den första betalning kommer ske först efter att huset har levererats.

Fastigheten är idag obebyggd och säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av ett Älvsbyhus. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar tomten och är därmed ansvarig för förmedlingen av denna. Entreprenören ansvarar för husbyggnationen.
För mer information om huset, besök www.alvsbyhus.se alternativt kontakta Johannes Olsson, säljare på Älvsbyhus, på 0723-02 68 26 alt. [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Kontakta mäklaren

Pär Åkerström

Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
Mäklare Pär Åkerström, Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
+46707716691