Långholmsvägen 3

Sjövik, Lerums kommun Se på karta

3 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
1 998 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
26 710 kr/år

Med ett lugnt och naturnära läge ligger denna fint tillbyggda och renoverade enplansvilla om hela 140 kvadratmeter. Smakfullt utformat kök från 2021 i härlig lantlig stil med en modern maskinpark och många finesser. Likaså badrummet genomgick en totalrenovering under 2021, här inryms också tvättavdelningen.

En större tillbyggnad under 2018-2019 har givit plats åt ett rymligt vardagsrum där hela familjen kan samlas och två sovrum i bra storlek. Ett tredje sovrum inryms i husets ursprungliga del, detta med en praktisk klädkammare intill som också kan nyttjas som en söt barnkammare till familjens yngsta.

Tomten om om hela 1998 kvadratmeter inrymmer förutom huvudbyggnaden också en bra gäststuga som kan nyttjas som tonårsboende eller för övernattande besökare. Trädgårdstomten övergår i skogsparti men rymmer innan dess gott om utrymme för lek och bus. Trädgård och uteplats ligger i söderläge och väl skyddat från insyn, vilket ger en privat känsla samtidigt som man har ett fåtal grannar på den lilla vägen.

En kort promenad från bostaden ligger sjön Mjörn och möjlighet till bad och fiske. Alldeles i utkanten av skogspartiet bor man omgiven av ett lantligt lugn och samtidigt på behagligt gångavstånd till Sjöviks busstation. Härifrån tar man sig vidare med lokalbuss till Gråbo, Stenkullen och Lerum. Direktbussen Gråbosnabben tar en till Göteborg på 55 minuter eller Alingsås via Brobacka på 30 min.

Förutom boende och en aktiv fritid erbjuder Sjövik flera förskolor och grundskola för barn i årskurserna F-5. Hagströms lanthandel och tillhörande diner bidrar till att begreppet levande landsbygd verkligen kommer till sin rätt!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lerum

Kontakta mäklaren

Katarina Arvidson

Bjurfors Lerum
Mäklare Katarina Arvidson, Bjurfors Lerum
0733-13 36 82