Torstövägen 4

Sjövik, Lerums kommun Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Tomtarea
884 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
32 052 kr/år

Vill du bo med låga driftskostnader i mysiga och natursköna Sjövik? Då är denna mycket trevlig och mysiga villa på Torstövägen 4 något för dig!

Ett charmigt och bra planerat hus med en tilltagen och trevlig trädgård. Här erbjuds ett relativt nyrenoverat kök, tilltaget vardagsrum, tre sovrum, badrum, tvättstuga och gästtoalett.
Via vardagsrummet har man access ut till den väl tilltagna trädgårdssidan. Här finns en mysig uteplats att njuta av den perfekta platsen att samla nära & kära kring ett större matbord eller loungegrupp en ljummen sommarkväll.
Trädgården har gott om plats för lek och spel för barnen eller för små tassar att springa omkring och leka. Här finns även gott om plats för odling av egna primörer! I trädgården växer bland annat rabarber, pioner och ett vackert magnolieträd!

Bilen parkerar du smidigt i carporten och i anslutning till denna finns ett större förråd. Detta kan med fördel inredas till ett rum för tonåringen såväl som för ett hemma kontor. Eller så har man det som det är och har det som förråd/Snickeri/Verkstad.

På Torstövägen 4 bor man med kort promenadavstånd in till Sjöviks station där man enkelt tar sig med Gråbosnabben in till Göteborg. Ungefär en kilometer från huset, når man Prästens brygga, här kan man njuta av underbara bad i sjön Mjörn. Ungefär lika kort är det till den lilla småbåtshamnen. Tänk att ha en liten båt här och ge sig ut och besöka någon av Mjörns många öar, eller varför inte åka över till Alingsås och ta en fika!

I Sjövik finns två förskolor, Björkhyddan samt Björnen. Likväl dagverksamhet i form av dag mamma. När det är dags att börja skolan går man på Östad skola som erbjuder undervisning i F-5 och fritidsverksamhet.
I detta mysiga samhälle finns det även många olika idrottsaktiviteter att välja mellan. Här finns idrottshall, fotbollsplaner och motionsspår. Under vintern används motionsspåren flitigt av skidåkare.
I Sjövik finns även en Lanthandel som erbjuder det mesta man kan tänkas behöva! Ganska nyligen öppnade även Nellie´s Diner som är belägen ovan Lanthandeln.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Lerum

Kontakta mäklaren

Fabrizio Messina

Svensk Fastighetsförmedling Lerum
Mäklare Fabrizio Messina, Svensk Fastighetsförmedling Lerum
+46709950912

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.