Syrénvägen 9

Sjuntorp, Trollhättans kommun Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
86 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
821 m²
Byggår
1935
Driftkostnad
33 900 kr/år

Välhållen och charmig villa med stort dubbelgarage på attraktiv adress i Sjuntorps samhälle. Löpande uppdaterat och moderniserat under senare år där det mesta är gjort med bland annat nya fasader, yttertak, fönster och bergvärme. Därutöver två kompletta och renoverade badrum, nyare kök samt genomgående enhetliga ytor. Kvadratmetrarna är välutnyttjade över 1,5-plan där ytterligare sovrum skulle kunna skapas. Även källaren är inredd med stor tvättstuga, tacksamma förrådsutrymmen och egen entré.

Charmen från 30-talets ursprung finns bevarad i huset som även har ett mycket trivsamt ljusinsläpp. Tomten är lummig med uppväxta träd, buskar och bär där sydvästläget erbjuder sol hela dagen. Uteplatsen ligger skyddad med två etage samt en mindre fiskdamm intill. Missa heller inte det nyare garaget som är isolerat och har två motordrivna portar.

Läget är optimalt med grönområde och motionsspår utanför dörren samtidigt som Sjuntorps serviceutbud med bland annat mataffär och skolor finns på kort gångavstånd.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0766-47 89 10 för intresseanmälan och mer information.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Trollhättan

Kontakta mäklaren

Robin Bergendahl

Bjurfors Trollhättan
Mäklare Robin Bergendahl, Bjurfors Trollhättan
0766478910

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.