Backa gada 1

Skaftö, Lysekil Karta & restider

3 350 000 kr
Kommande försäljning
VillaVilla

PÅ GÅNG!
Inom en framtid kommer det erbjudas tillfälle att förvärva detta gedigna enplanshus i gott skick uppfört 1987 beläget i utkanten av det populära och barnvänliga fritidshusområdet Backa Stora.
Bostaden, som lämpar sig lika bra som permanentboende och som fritidshus, har en väldisponerad planlösning med tre sovrum av bra storlek samt vardagsrum och kök i en semiöppen planlösning som ger de bästa förutsättningarna för social trivsel. Här bor du på en trevlig hörntomt med optimalt solläge från morgon till kväll. Tomten har inslag av gräs och bohuslänsk granit och den vidbyggda altanen på baksidan erbjuder skön avskildhet. Gott om plats för flera bilar på uppfart och vidbyggt garage.

På Backa Stora bor man bekvämt och i vackert grönskande omgivningar med närhet till den bohuslänska naturen med härliga strövområden samt bär- och svampskogar. I det absoluta närområdet finns det tennisbana, fotbollsplan samt boulebana och på bara ett par minuters cykelväg hittar man den fina badplatsen i Vigerna som erbjuder salta bad, klippor sandstrand och gräsytor. Från området Backa Stora finns det också en fin cykelväg till Grundsund, Fiskebäckskil med dess utbud av affärer, restauranger och service. Även det lilla pittoreska samhället Rågårdsvik finns i närområdet. För den golfintresserade är det nära både till Näreby pay-and-play med 9 hål och till Skaftö Golf med sin fina 18-hålsbana.
Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
100 m²
Biarea
37 m²
Tomtarea
1 155 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
41 913 kr/år
Byggår
1987
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Backa gada 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 350 000 kr
Driftkostnad
41 913 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

560
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 15 dagar sedan, den 6 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips