Hagenvägen 1

Skåpafors, Bengtsfors kommun Se på karta

385 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
68 m²
Biarea
68 m²
Tomtarea
1 186 m²
Balkong
Ja
Byggår
1947
Driftkostnad
26 672 kr/år

Med ett högt och fint läge i centrala Skåpafors befinner sig denna 1 1/2 plansvilla med stor potential att sätta sin egen prägel och touch på. Njut av välplanerade ytor, sjöutsikt, garage och mycket mer!

Entréplanet bjuder på ett rymligt kök i anslutning till matsal, ett vardagsrum med stora fönsterpartier, badrum och sovrum. På övre plan finns ett sovrum med balkong och en oinredd vind med flexibel planlösning som kan anpassas utifrån egna önskemål - utmärkt för den händige med snickarglädje. Källarplan är ett mer praktiskt plan med fina förvaringsytor, tvättstuga och pannrum. Uppvärmning via kombipanna (Nibe) med ved/el/olja från runt år 2018.

Till fastigheten hör ett fristående garage och en trevlig trädgårdstomt om 1 186 kvm som innebär stora möjligheter för både vuxna och barn och passar utmärkt för både lek och umgänge.

Skåpafors är beläget knappt fem kilometer öster om Bengtsfors. På orten finns förskola och fritidshem samt sporthall och kommunal badplats. Här bor du i fridfulla och trivsamma kvarter med sjöarna Svärdlång och Laxsjön bara ett stenkast från huset.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors

Kontakta mäklaren

Elisabeth Jansson

Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
Mäklare Elisabeth Jansson, Svensk Fastighetsförmedling Bengtsfors
0764921030