Tubbegatan 1

Skärhamn, Tjörn Se på karta

3 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
789 m²
Byggår
1987
Driftkostnad
33 016 kr/år
Antal besök
3 427
Dagar på Hemnet
7

Knappt tio minuters promenad ifrån havet och Skärhamns centrala delar välkomnas ni till Tubbegatan 1. Ett harmoniskt och praktiskt hem med perfekt fördelning mellan både sociala och privata ytor - här ryms hela familjen utan problem.

Bra förvaringsmöjligheter och lätthanterlig logistik gällande hygien, klädvård och övriga vardagsbestyr - stort, helkaklat badrum, tvättstuga, klädkammare och gott om garderober i hela huset. Kök och allrum dominerar och integreras fint med utemiljön genom de stora fönsterpartierna. Vidare erbjuds tre bra sovrum, allrum och kök. I allrummet finner du dessutom en iögonfallande kakelugn som både är vacker att titta på och hjälper till med uppvärmningen om så önskas.

Exteriört har det skapats en härlig miljö med flera olika rum för ett socialt och avkopplande uteliv. Här finns uteplatser som fångar både morgon-, och eftermiddagssol. Soligt trädäck i söderläge, vindskyddad uteplats invid entré... Alltihop omgärdat av väldoftande och vacker växtlighet så som syrén och fin blomsterflora. Uterummet både förlänger och tidigarelägger säsongen - att spendera sina timmar här är en vardagslyx som uppskattats mycket utav nuvarande ägare.

Förutom närheten till havet bjuder detta fina läge i Skärhamn på bekvämt avstånd till butiker, restauranger, skolor, bussar och barnens fritidsaktiviteter.

Sammanfattningsvis ett lättskött hem med rätta känslan, allt i ett plan och nära till allehanda service i centrala Skärhamn. Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn

Visningstider

  • 16
    aug
    Sön 16 aug kl. 13:45–14:30
    Anmälan krävs, boka här eller kontakta ansvarig mäklare. Välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.