Skenevägen 44

Skene, Mark Karta & restider

1 195 000 kr
VillaVilla

Här kan drömmen bli till verklighet! Precis utanför Skene ligger denna villa från 1946 med behållen karaktär från byggåret och lantlig prägel. Huset ligger med vy över trädgårdstomten och det delvis öppna landskapet samt en skogsdunge på baksidan. Trivsamt boende om totalt 170 kvm i två plan med en trevlig trädgård om 1400 kvm som bjuder på plana gräsytor för barn och djur med spring i benen och fina möjligheter till flera uteplatser runt huset. Vad sägs om att börja dagen med kaffe och smörgås i morgonsolen på den mindre altanen vid entrén för att sedan mitt på dagen njuta av en solstund i trädgården där kvällssolen sedan värmer tills den går ner.
Huset erbjuder 2-3 sovrum, vardagsrum, kök samt rymlig källare som idag används mest som förråd. Två ursprungliga kök varav det ena idag används som rum/tvättstuga. Här finns också två separata entréer. Vardagsrum med utgång till ett inbyggt uterum som sträcker sig längst med ena kortsidan av huset. Badrum med duschhörna. I källaren finns stora utrymmen såsom tvättstuga, förråd, pannrum mm. Här kan man med fördel inreda t.ex en bastu. Utgång till gården även från källaren. Visst renoveringsbehov föreligger i huset.
På tomten finns ett separat fristående dubbelgarage med både loft och delvis källare. Närhet till både skola, förskola, matbutiker samt kommunikationer och perfekt pendlingsavstånd till Göteborg eller Borås samt Landvetter flygplats. Pendlingsavstånd till Göteborg ca 50 min med bil och till Borås och Landvetter ca 30 min.
Trevliga utflykter runt hörnet med 10 min cykelväg till badplats/restaurang vid Öresjön eller 5 min till ridhus för den hästintresserade.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
85 m²
Biarea
85 m²
Tomtarea
1 400 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
25 100 kr/år
Byggår
1946
Räkna på boendet
Visningsinformation
Fastighetsbyrån Kinna

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Skenevägen 44 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 195 000 kr
Driftkostnad
25 100 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

6 029
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 10 dagar sedan, den 11 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips