Björnbärsvägen 3

Skiftinge / Ärsta, Eskilstuna kommun Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
145 m²
Biarea
34 m²
Tomtarea
921 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
97 543 kr/år
Antal besök
1 336

Välkommen till Björnbärsvägen och denna trevliga enplanvilla. En ljus och trevlig bostad med generösa sällskapsytor i luftig planlösning. Denna villa erbjuder kök, vardagsrum med matsal, tre sovrum, två helkaklade badrum och tvättstuga. Bostaden har genomgående fina ytskikt och trevliga golv. Ett rymligt ljust kök med stora arbetsytor och gott om förvaring. Smakfullt infällda spotlights intill arbetsbänk som ger bra belysning vid matlagning eller bullbak. Intillliggande matsal och vardagsrum i en öppen planlösning ger gott om utrymme för sociala tillställningar. Här finns utrymme att duka upp för långbord eller bjuda in grannskapet till filmkväll. Bostadens alla sovrum är rymliga med gott om plats för säng, skrivbord och klädförvaring. Ena sovrummet erbjuder en vägg fylld med garderober för klädfantasten. Med utgång från vardagsrummet tar vi oss ut på en trevligt altan i härligt solläge, här finns gott om plats för matbord eller en bekväm loungegrupp. Intill trädäcket hittar vi en stor plan gräsmatta. Perfekt ställe att leka lekar eller anlägga ett trädgårdsland för den odlingsintresserade.
Ett bekymmerfritt boende med de stora renoveringarna genomförda under de senaste åren. En perfekt bostad att trivas på lång tid framöver!

Här bor du centrumnära med endast 5 min bilväg in till centrum samtidigt som du har naturen in på knuten. Området har närhet till skola och förskola och på gångavstånd hittar du Långbergsparken med bland annat parkourpark, lekytor, utegym, boulebanor etc. På kort avstånd ligger Ica maxi och det nya handelscentrum som nu växer fram med exempelvis Biltema, gym och flertalet restauranger. Förbi området går cykelbana som leder både in till stan och ut till Sundbyholm med badplats, travbana och slott. Goda kommunikationer med täta avgångar in till centrum samt bra läge för pendling då du når motorvägen på endast ett par minuter.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

Läs mer hos mäklaren
Eskils Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Julian Valkov

Eskils Fastighetsförmedling
Mäklare Julian Valkov, Eskils Fastighetsförmedling
0736-279445
Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Toppmäklare

Guldhemmet 2022