Dalamadsvägen 20

Skillingenäs, Karlskrona kommun Se på karta

3 750 000 kr

4 150 000 kr -10 %
Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
127 m²
Tomtarea
1 786 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
46 196 kr/år

Välkomna till Dalamadsvägen 20 och detta praktiskt planerade enplanshus i vinkel. Huset är byggt 2007 och har en ljus interiör och stora sociala ytor med ett rymligt och stilrent kök med klassisk vit ramlucka och en generös matplats med härligt ljus från flera fönster och utgång till altanen i västerläge. Vid matplatsen, centralt i huset står en kamin som ger en bra värmespridning och mysfaktor. Köket ligger med ett fint samband med vardagsrummet som ger ett öppet och rymligt intryck. Tre sovrum och ett stort badrum med både badkar och dusch. Groventré med tvättstuga.

TRÄDGÅRDEN - ja det märks att att de som bor här idag älskar sin trädgård. Här finns stenläggningar, fina planteringar och odlingar. Flera uteplatser finns i trädgården där ni kan följa solen från soluppgång till solnedgång. Huset gräsar till ett skogsparti vilket ger en fri insynssyddad baksida i västerläge.

Altanen sträcker sig längs med hela husets västersida och har ett optimalt solläge. En del av altanen är helt öppen och en del ligger under tak. Direktaccess till husets trädgård och ett helt skyddat läge mot skogsparti vilket ger en känsla av att vara mitt i naturen.

Stor biluppsällningplats med plats för flera bilar. Gjuten platta förberett för garage eller carport.

Skillingenäs är ett trivsamt bostadsområde med ett attraktivt läge som omges av havet och vacker natur. Här är det nära flera badplatser och båtbryggor. Det finns bussförbindelse, skolskjuts, förskola och nybyggda paddelbanor. Området ligger ca. 3,5 km från Nättraby centrum med flera förskolor, skola F-9 och affärer.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

Kontakta mäklaren

Sofia Andersson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
Mäklare Sofia Andersson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
0704663606