Kommande

Skillingeuddsvägen 36B

Skillingsudd, Kungsörs kommun Se på karta

6 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
153,7 m²
Tomtarea
943 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
30 409 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till Skillingeuddsvägen 36B och möjligheten att förvärva en nyproducerad enplansvilla med utsikt över Mälarens vatten. Här kan du kan komma hem efter en produktiv arbetsdag och mötas av sjöutsikten vilket skänker ett lugn oavsett väder!

Huset andas lyx med dess genomgående exklusiva materialval och tilltalande planlösning. År 2021 stod denna välbyggda lösvirkesvilla klar och nu har ni chansen att bli de nya lyckliga husägarna!

Boarean är om 153,7 kvm och här erbjuds mycket av det som många önskar, så som magisk Mälarutsikt, slående takhöjd upp emot hela 4,2 meter, stora sociala ytor och två duschrum. Kliv in och möt genast en fantastisk sjöutsikt via vardagsrummets vackra fönstersättning. Köket är elegant med luckor i en midnattsblå nyans, mässingsdetaljer och platsgjuten bänkskiva. I köket lämnas inget att önska! Här kyler ni vinet i vinkyl, tar kaffe direkt från kaffemaskinen eller varför inte en iskall husets fatöl direkt från den egna tappen.

Här har ni ett mycket trevligt master sovrum med helglasade dubbeldörrar mot Mälaren samt ytterligare ett sovrum för gästerna/barnen. Separat tv-rum/allrum som nås via spröjsade dubbeldörrar.

De båda badrummen är helkaklade, ett i marmor med svarta detaljer och det andra i grått med mässingsdetaljer.

Stort altandäck om ca 130 kvm med oslagbar utsikt och spabad, vilket nås från flera av rummen. Bilen parkeras i carporten och bara några steg bort finns Skilligeudds strandbad med sommarcafé.

Skillingeudd är Kungsörs pärla, området omges av Mälaren och har ett vackert strandbad med sommarcafé och grillplats. Promenera i en härlig blandning av äldre- och nyare bebyggelse. Området har under de senaste åren expanderat och här bor numera många barnfamiljer.

Barnen åker tryggt med skolbuss till Västerskolan (FK-3), Hagaskolan (FK-3) eller Kung Karl skola (4-9). Från Kungsör nås Eskilstuna via E20 på ca 15 minuter med bil och från Kungsörs station är tågavgångarna täta.

Här planeras en försäljning vid årsskiftet. Kontakta mäklaren för mer information eller anmäl ert intresse på vår hemsida.

Läs mer hos mäklaren
Mälardalens Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Michel Pettersson

Mälardalens Fastighetsförmedling AB
Mäklare Michel Pettersson, Mälardalens Fastighetsförmedling AB
0736434272

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.