Pistolvägen 2

Skjutbaneområdet, Skurups kommun Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
123 m²
Biarea
41 m²
Tomtarea
643 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
36 258 kr/år

Nu är det möjligt att förvärva ett riktigt fint och redan förbesiktigat nytt boende i Skurup! Villan är belägen på ett omtyckt område, lugnt och barnvänligt. I området finns gott om gång- och cykelvägar samt lekplatser i direkt anslutning och det är promenadavstånd till centrum, skolor och tågstation. Alldeles nära ligger också Zimmermans Backe med sin vackra natur, sina motionsslingor och härliga pulkabackar på vintern. Enplansvillan är välskött och helt renoverad på perfekt hörntomt med nymålad fasad i tidlöst vitt och grått. Läget är bra på gatan med grönytor precis intill. Energibesparande 3-glas isolerfönster överallt och ett helt nyrenoverat badrum tjusigt helkaklat med stora exklusiva plattor i grått, utfört enligt gällande branschregler, dokumenterat enligt säker-vatteninstallation. Utöver nytt badrum har planlösningen öppnats upp invändigt under det senaste året. En lyxig walk-in-closet har skapats i huvudsovrummet och alla ytskikt har daterats upp med bl.a. nytt enhetligt golv i stora delar av bostaden. Här är det verkligen bara att flytta rakt in och njuta av sitt nya hem - allt smakfullt och luftigt med massor av fint ljus från fönsterpartier mot både entrésida och trädgårdssida. Extra plus för det vidbyggda garaget som nås direkt från bostaden samt rejäl uppfart.

Många söker sig till Skurup och här är just nu en stor inflyttning. Byn utvecklas ständigt med nya bostadsområden, skolor och företag och hela familjen bor här tryggt i lugn miljö, naturnära och med all service som en bekväm vardag kan kräva på nära avstånd. Barnen har skolor och förskolor på gång- och cykelavstånd liksom kompisar och fritidsaktiviteter. För pendlaren är Malmöregionen aldrig längre bort än en kortare tåg- eller bilresa om knappt 30 minuter. Pågåtågen lämnar stationen varje halvtimme största delen av dygnet och på- och avfarterna till E65 är endast ett par minuter bort.

LÄNSDEKLARERAT PLUS!
Villan på Pistolvägen 2 är förbesiktigad och säljaren tecknar även en säljaransvarsförsäkring avs dolda fel. En trygghet för dig som köpare! Länsförsäkringar ombesörjer att den juridiska rätten till besiktningsprotokollet övergår på dig som köpare i samband med köp. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Skurup, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup

Kontakta mäklaren

Maria Lovén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
Mäklare Maria  Lovén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
0703-737422

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.