Kommande

Sturehovsvägen 2

Skogstorp, Eskilstuna kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m²
Tomtarea
555 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
38 689 kr/år
Kommande

Med naturen runt hörnet hittar ni här en modern enplansvilla från 2015. Vackert belägen på lättskött hörntomt som angränsar mot stort skogsparti. Bostaden erbjuder välplanerade och sociala ytor fördelade på kök, matrum och vardagsrum. Den öppna planlösningen mellan rummen inbjuder till socialt umgänge med familjen såväl som era bästa vänner. De sociala ytorna fortsätter vidare till den härliga altanen. Utmärkt plats för grillkvällar, njuta i det värmande spabadet och samtidigt låta barnen leka på den gröna gräsmattan. Vidare erbjuds tre rymliga sovrum, goda förvaringsmöjligheter med garderober och klädkammare. Helkaklat badrum, gästtoalett och praktisk tvättstuga med groventré. Hög bekvämlighet med vattenburen golvvärme i hela bostaden, infällda spotlights i merparten av hemmets rum, mycket låg driftkostnad, fiber, frånluftsventilation och kommunalt VA.
Friköpt tomt befriad från fastighetsavgift tom 2030. Här kan du styra belysning, ström och elektroniskt lås med din mobiltelefon. Vidbyggt garage och uppfart med plats för flertalet bilar.

Här bor du i ett av Eskilstunas mest eftertraktade villakvarter. Närhet till Coop samt gångavstånd till förskola och grundskola åk F-9. Buss med täta avgångar till och från Eskilstunas centrala delar. Mindre än 10 minuter med bil till centrum. Närområdet erbjuder fina strövområden och ett trivsamt naturlandskap. Vackra promenadstråk längs med Sörmlandsleden samt gångavstånd till badplats.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

Läs mer hos mäklaren
Eskils Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Julian Valkov

Eskils Fastighetsförmedling
Mäklare Julian Valkov, Eskils Fastighetsförmedling
0736-279445
Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Toppmäklare

Guldhemmet 2022

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.