Vallmovägen 48

Skogstorp, Falkenbergs kommun Se på karta

2 395 000 kr

2 595 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Biarea
115 m²
Tomtarea
906 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1965
Driftkostnad
37 995 kr/år

Härifrån kan du ta barnen i handen och gå till förskolan eller skolan likaväl som ni en ledig dag kan gå ner till den fina Skomakarhamnen och mysa med lite gofika och ta ett härligt kvällsdopp!
På sommaren kan ni ta cykeln och cykla bort till Olofsbo. Här kan ni njuta av salta bad vid den långsträckta sandstranden, äta en god bit mat på den charmiga restaurangen Flipflop, eller varför inte stanna till och njut av en riktigt god napolitansk pizza vid Ackebergs på vägen hem?
På Vallmovägen i Skogstorp bor ni med naturen som granne men ändå i ett bostadsområde där ni har närhet till det mesta. Skogstorp är ett attraktivt familjeområde som ligger längst den norra delen av vår kustremsa. Denna del av kusten blandas vackra strandängar med sandstrand. Från Skogstorp är det fin cykelväg hela vägen in till Falkenbergs centrum och det går även bra busskommunikation
Villan har en bra planlösning med sällskapsytor på ett håll och de privata delarna på ett håll. I källaren finns gillestuga med en mysig braskamin och här finns mer bra utrymmen. Ett av rummen har nuvarande ägare haft en tanke att göra ett badrum med bastu men detta är inte klart.
Villan har ett nytt tak som lades 2016 och källaren är dränerad.
I Skogstorp finns BVC, öppen förskola, fyra olika förskolor varav en är montessori samt en F-9 skola.

Låter detta som villan för just dig? Kontakta mig gärna!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Kontakta mäklaren

Anna Rahm

Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Mäklare Anna Rahm, Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
034648844

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.