Munkvägen 20

Skokloster - Slottsskogen, Håbo kommun Se på karta

3 850 000 kr

4 100 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
163 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
1 091 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2002
Driftkostnad
36 338 kr/år

Välkommen till Munkvägen 20 i lugna och trivsamma Slottsskogen. Ta trappen upp till huvudentrén där du kan njuta på en solig veranda och blicka ut över området.

Den välskötta villan, byggd 2002, erbjuder luftiga ytor och potential för den som vill skapa flera sovrum eller kanske ett generationsboende. Det övre planet har vardagsrum och kök i öppen planlösning, WC-rum och sovrum. På nedervåningen finns en separat entré, sovrum, badrum med dusch och ett rymligt allrum med en ståtlig Nunnaugn i täljsten. Här finns möjlighet att dela av för ytterligare ett sovrum. Vidare finns tvätt/relax/bastuavdelning med dusch. Här är även förberett för ett trinettkök om man vill göra en separat bostad.

Trädgården ligger delvis kupérat med flera rabatter och perenna växter. På framsidan mot gatan finns gräsmatta och en stor grusad gårdsplan med plats för såväl flera bilar samt husvagn eller båt. Bakom bostaden finns ett isolerat uthus med gästrum. Dessutom finns ett kallförråd. Huset ligger längst in på gatan och här har du vacker natur och fina skogspromenader inpå knuten. Gångavstånd till busshållplats och nyöppnade Tempo i Slottsskogen, där även förskola och skola finns.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Bålsta

Kontakta mäklaren

Lena Enqvist

Fastighetsbyrån Bålsta
Mäklare Lena Enqvist, Fastighetsbyrån Bålsta
070-952 56 58
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas