Strandvägen 1

Skottorp, Laholm Karta & restider

1 750 000 kr

2 500 000 kr -30%

Villaicon_villa_inactive

Charmigt 30-tals hus med ett fantastiskt vackert läge med milsvid utsikt från den tilltagna takterrassen. Nuvarande ägare förvärvade fastigheten 1996 och har sedan dess bedrivit en frisörsalong i sidobyggnaden med väl inarbetat och återkommande kundkrets. Salongen är mer känd som Skummeslövsfrisören. Lokalytan är om ca 140 kvm och fördelar sig över två plan. Övervåningen är perfekt för kursverksamhet eller dylikt. Lokalen och bostadshus är sammanbyggda och ger en smidighet för den som väljer att fortsätta bedriva en verksamhet. Lokalen har ett mycket bra skyltläge mot Stensåvägen och asfalterad parkeringsplats för många bilar framför lokalen. I salongen finns flera kända väggmålningar av konstnären Kirke Ralph.

Interiört i bostadshuset så finner vi ett ljust vardagsrum med bevarat fiskbensparkett, eldstad och utgång till ett trivsamt uterum. Framtagen tegelvägg och renoverat kök under år 2005. Övervåningen fördelar sig över tre sovrum varav ett med utgång till balkong med ett fritt och högt läge. Två renoverade våtutrymmen under år 2012. Fiber finns indraget.

Uppvuxen trädgårdstomt med äppelträd som lummigt bäddas in av täta häckar. Läget på fastigheten är mycket bra med närhet till både hav, E6:an, Båstad, tågstation m m. Missa inte detta tillfälle.

Välkomna!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
160 m²
Tomtarea
1 294 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
45 127 kr/år
Byggår
1935
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Strandvägen 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 750 000 kr
Driftkostnad
45 127 kr/år

Statistik

11 740
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 170 dagar sedan, den 2 juni 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips