Golfvägen 7

Skottsund, Sundsvalls kommun Se på karta

4 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
121 m²
Tomtarea
1 130 m²
Byggår
2022

Nu finns möjligheten att i ett tidigt skede lägga vantarna på denna nyproduktion av ett 1-plans ladhus från Brahus! Huset kommer ligga precis intill golfbanan i Skottsund med gångavstånd till banan med tillhörande restaurang. I närområdet finns också förskola och till närbelägna Kvissleby är det cykelavstånd. Ni kan också ta cykeln till Mjösund där det finns fina badmöjligheter i Ljungan.

Villan är ett modernt ladhus med snygga, enkla & raka linjer. Huset kommer få en naturnära färgsättning som snyggt kontrasterar mot det svarta taket och svarta fönstren.

Invändigt möts vi av en social yta med kök & vardagsrum i öppen planlösning och härlig rymd tack vare ryggåstaket. Här finns en härlig braskamin och utgång till tomten. I anslutning till entrén finns ett av husets två badrum. I den mer privata delen av huset samlas de tre sovrummen varav två har utgång till tomten. I anslutning till dessa sovrum finns ytterligare ett helkaklat badrum samt en praktisk tvättstuga/groventré. Möjlighet finns att välja till garage.

Byggstart är planerad under Q4 2022. Kontakta Peder Modin på Brahus för frågor gällande husmodellen på 070-666 12 21. Kontakta mäklaren för frågor gällande tomten.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sundsvall

Kontakta mäklaren

Pierre Thorsell

Mäklarhuset Sundsvall
Mäklare Pierre Thorsell, Mäklarhuset Sundsvall
0722309570
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas