Äppelbyvägen 3

Skövde, Skövde kommun Se på karta

3 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
118 m²
Biarea
11 m²
Tomtarea
698 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2019
Energiklass
C
Driftkostnad
36 376 kr/år

Äntligen står dörren på glänt till denna arkitektritade enplansvilla av Jonas Bohlin i vackra Äppelbyn, och vi får chansen att titta in...

Från Skövdes centrum får bilen rulla 9 smidiga kilometer tills det är dags att svänga höger in mot Knistad Herrgård. Fridfullt passerar du ängar, gårdar och livfulla fält där gräs och blommor dansar i den ljumna sommarvinden. Utsikten mot Skövde stad är slående härifrån.
Efter en stund kör du förbi Knistad Herrgård och Golfklubb där många soliga dagar har spenderats runt golfbanan i gott sällskap. Ett kast med liten golfboll och så står du på tee. Självklart utnyttjar ni omgivningarna till mer än bara golf. Här finns fantastiska promenadstråk och marker att njuta av under årets alla årstider.

Huset på Äppelbyvägen 3 är en modern enplansvilla med gott om plats för den sociala familjen med naturliv nära hjärtat.
Två altaner i olika väderstreck låter dig njuta av både sol och skugga under hela dagen, och den insynsskyddade baksidan blir enkelt er egna oas där grillkvällar och sommarluncher intas med goda vänner så länge ni önskar. Den runda tomten omges med nysatt häck men markarbetet görs klart av nästa ägare. Stuprör monteras av nästa ägare.
Senare när mörkret faller finns modern belysning från Plejd installerad under takutsprånget som ger ett stämningsfullt intryck.
Insidan har en modern planlösning med stora fönsterpartier mot den enskilda innergården och hög takhöjd i sociala rum. Vacker ekparkett löper genom bostaden med komfortabel golvvärme i samtliga rum. Ett öppet och socialt kök i direkt anslutning till vardagsrummet där även en tillvald braskamin höjer mysfaktorn under kyliga dagar. Stämningsfullt är även infällda spotlights i både kök och vardagsrum.
Avskilt finns tre sovrum, badrum, toalett samt tvättstuga.

Tacksamt är självklart att det inte utgår någon fastighetsavgift de första 15 åren för nybyggda småhus som byggda 2012 och senare, vilket i detta fall blir 2034.

Nytt, bytt och redo för en ny familj som får trivas i många år framöver, i Skövde, fast på landet...

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Benjamin Rudström, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Skövde

Kontakta mäklaren

Amanda Eek

Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Mäklare Amanda Eek, Svensk Fastighetsförmedling Skövde
+46709476180

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.