Lapp Anders väg 125

Skräddarbacken, Borlänge kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
174 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
868 m²
Byggår
1981
Energiklass
C
Driftkostnad
38 154 kr/år

På en lugn återvändsgata, som få personer känner till, tronar det här stora huset med vacker snickarglädje upp sig! Huset ligger ute som kommande i väntan på utvändiga bilder.

Lapp Anders väg 125 har under alla år varit i samma familj ägo, men nu är det dags för en ny familj att ta över och med varsam hand förvalta och ta hand om detta ståtliga hus. Idag rymmer villan fyra rejäla sovrum, men här finns möjlighet till flera sovrum till! Två badrum finns på entréplan, varav det ena har direkt tillgång till bastu. Sällskapsytorna är rejält tilltagna, så både kök, vardagsrum samt allrummet på övervåningen rymmer den stora familjen.

Ifrån huset har flera utgångar till trädgården och på baksidan av huset finner du en takad altan där du kan uppehålla dig hela sommarhalvåret. På tomten står både ett förråd och en timrad lekstuga.

Den här villan värms upp med fjärrvärme och här finns garage med ingång direkt till huset samt stora möjligheter till förvaring. Fiber finns i närheten.

Skräddarbacken är ett väldigt lugnt och familjevänligt område, med närhet till både promenadstigar och längdskidspår i de vidsträckta skogarna samt möjlighet till bad vid badplatsen i sjön Dammyran.

Tillträde kan ske omgående eller enl överenskommelse. Välkommen med din anmälan för visning till detta maffiga hus!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Kontakta mäklaren

My Friman

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Mäklare My Friman, Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
+46707894637

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.