Lillvägen 4

Skrea Strand, Falkenbergs kommun Se på karta

8 250 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
629 m²
Byggår
2003
Driftkostnad
63 500 kr/år
Antal besök
10 474
Dagar på Hemnet
9

Denna fantastiska bostad byggdes så sent som 2003 och är genomtänkt in i minsta detalj. I andra raden från havet bor man här precis i periferin från den turisttäta huvudgatan på en av Sveriges mest populära strandområden, lätt undangömd och utan insyn. Från den underbara takterrassen har man fri sikt över Kattegatt, stranden och dess mjuka vassbeklädda sandklitter.

Trädgården är mysig, lagom stor och insynsskyddad - perfekt för rofyllda eftermiddagar efter stranden. När du kliver in möts du av en vinterträdgård och den invändiga balkongen ger en härlig rymd i huset på ca 135 kvm som givetvis fungerar alldeles utmärkt både som fritidshus och åretruntboende. Invändigt finns även ett härligt allrum med öppen spis, helkaklat badrum, fräscht kök och givetvis når man via skjutdörr och även altandörr en inbjudande altan på framsidan och gaveln av huset. På övervåningen finns ett stort allrum med utgång till en terrass med fin havsutsikt!
På tomten finns flera uteplatser och pricken över i är givetvis den fina lillstugan, perfekt för långväga gäster, tonårsboende eller till uthyrning.

Det här är rent ut sagt en pärla, en oas och en långsiktig investering som sällan kommer ut på den halländska, omåttligt populära, bostadsmarknaden.
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falkenberg

Kontakta mäklaren

Johanna Knutsson

Mäklarhuset Falkenberg
Mäklare Johanna Knutsson, Mäklarhuset Falkenberg
0346-71 45 91

Visningstider

 • 17
  sep
  Idag
  Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
 • 19
  sep
  Sön 19 sep
  Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas