Bergslagsvägen 15

Skutskär, Älvkarleby kommun Se på karta

1 295 000 kr

1 495 000 kr -13 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
109 m²
Biarea
82 m²
Tomtarea
1 043 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1946
Energiklass
C
Driftkostnad
39 300 kr/år

Varmt välkomna till denna centrala villa i Skutskär!

Här finner du hall med plats för klädavhängning, wc, kök med plats för matgrupp, vardagsrum med plats för mat-, och soffgrupp (möjlighet att skapa ett till sovrum). Från vardagsrummet nås även husets inglasade altan i söderläge, som leder vidare ut till öppen altan. På övre plan erbjuds två sovrum och möjligheten till en separat wc. Ett av sovrummet är väldigt stort och kan enkelt delas av till två sovrum. Källarplan erbjuder allrum, badrum och pannrum/tvättstuga. Källarplanet ligger i suterräng och är därav delvis ovan mark, här finns även groventré från husets uppfart. Övrigt på tomten, som ligger något upphöjt gentemot större delar av området, finns gräsytor och ett garage!

Vissa detaljer i huset behöver fördigställas, se besiktningsprotokoll. Obs. egenritad planritning, avvikelser förekommer! Alternativa planlösningar finns tillgängliga.

Huset är väldigt centralt placerat i Skutskär med närhet till allt Skutskär har att erbjuda. I Skutskär finns härliga skogs-, och grönområden, skola (förskola-9:e klass) och bussförbindelser, till Gävle, Älvkarleby och Tierp. Samt så finns närhet till vatten, i form av Dalälven/Bodaån, matbutiker och tågförbindelser, till Gävle och Uppsala. Till sist finns även mellansveriges riviera, Rullsands Havsbad och Camping, samt en mycket fin golfklubb längs Dalälven, Älvkarleby Golfklubb inte allt för långt från Skutskärs centrala kärna.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle

Kontakta mäklaren

Lilian Le

SkandiaMäklarna Gävle
Mäklare Lilian Le, SkandiaMäklarna Gävle
0706940146

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.