Husaby strand 16

Slätbaken - Husbyvik, Söderköping Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
2 434 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
41 348 kr/år

Nu har du chansen att förvärva detta trevliga Myresjöhus från 2017. Huset ligger på en återvändsgata i ett lugnt område endast 15 minuter från Söderköping.
Här får du allt i ett plan, så som tre sovrum, två badrum, ett stort kök från HTH, tvättstuga och ett vardagsrum med extra takhöjd vilket ger en härlig rymd. Här har man inte snålat på vare sig tid eller materialval utan allt är valt ut i minsta detalj. Några exempel är marmorbrädorna i alla fönster, samtliga vitvaror från Siemens har A+++ klass, 3-glas elitfönster samt nischbelysning i alla fönster. Listan kan göras lång så huset behöver upplevas på plats.

Den stora tomten om hela 2 432 kvm rymmer såväl en generös altan om 130 kvm, stora gräsytor, grillplats, gungställning och rutschkana samt även en liten plantering där du kan närodla dina egna grönsaker. Där tomten tar slut tar skogen vid med allt vad den kan erbjuda. Lägg därtill det stora inglasade uterummet om 25 kvm som går att nyttja från tidig vår fram till sen höst.

Nuvarande ägare har låtit göra en liten grillplats uppe på berget där man utsikt över hela Slätbaken. Just närheten till Slätbaken är en av de bästa sakerna med området. Till fastigheten hör en båtplats och en sjöbod. Med båt tar du dig lika snabbt till Mem åt ena hållet som till Stegeborg åt det andra.

Söker du ett boende som är perfekt oavsett vart du befinner dig i livet kan Husaby Strand 16 vara ditt framtida drömboende.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Norrköping
Guldhemmnet logga

Finalist

Årets mäklarkontor

Guldhemmet 2019