Genstigen 4

Slöinge, Falkenberg Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
129 m²
Tomtarea
894 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
29 300 kr/år

Nyproducerad villa med leverans från Älvsbyhus Modern 129 på lättskött tomt. Villan är välplanerad och har genomgående parkett. Via entré med hall och gästtoalett med dusch når du såväl vardagsrummet som kök. Köket har öppen planlösning och är utrustat med spishäll, fläkt, ugn, micro, kyl, frys samt diskmaskin. Köket har även en glasad altandörr ut mot trädgården och en köksö.
Huset har tre sovrum, två lite mindre och ett master-bedroom med glasad altandörr ut i trädgården. Badrummet har handfat, wc, handdukstork och badkar. Bredvid badrummet finner du tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare.

Älvsbyhus modell Modern 129 är ett jubileumshus med en rad extra saker såsom t.ex.: Bred entré med skärmtak, liggande panel under fönsterna.

I Slöinge finns det mesta som man behöver. Här finns förskola, låg- och mellanstadieskola, äldreboende, dagligvaruaffär och vårdcentral. Dagligvaruaffären är postombud. Befolkningsutvecklingen har varit positiv under de senaste årtiondena. Orten har flera företag. Pendlar du, så når du såväl Falkenberg som Halmstad på ca 15 minuter. Det finns även goda förbindelser med buss såväl norrut som söderut.Svenska kyrkan bedriver verksamhet i Slöinge kyrka och i församlingshemmet.

På orten finns en skytteförening, fotbollsklubb, ridklubb, tennisklubb och en hembygdsförening.

I Slöinge ligger Hallands djursjukhus liksom flera serviceföretag. Till Långasand strand är det ca 8 km och ca 6 km till Nyhagasjön.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Mäklartjänst AB