Drottningsviksvägen 304

Snäckevarp, Valdemarsviks kommun Se på karta

2 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
112 m²
Tomtarea
2 236 m²
Byggår
1989
Driftkostnad
35 868 kr/år

HUS I POPULÄRA SNÄCKEVARP!

Nu ges chansen att förvärva detta hus i Snäckevarp, fint beläget i Gryts vackra Skärgård! Här kan ni njuta av huset och naturen året om. Varmt välkomna till Drottningsviksvägen 304!
Här möts ni av ett gediget hus om 112 kvm fördelat på två plan, ett så kallat (Björnhus). Entréplan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Badrum, sovrum och utgång till altanen. Via vardagsrummet når ni övervåningen med ett sovrum och ett stort allrum där ni enkelt kan få ytterligare sovplatser. Mysig braskamin i allrummet på övervåningen. I huset finns ett duschrum med duschplats, wc, tvättställ och tvättmaskin och torktumlare.

Stor tomt om ca 2 236 kvm fördelat på naturtomt, gräsmatta och fina växtligheter med blommor och träd. Flera umgängesytor på altandäcket och i trädgården i soligt läge. På fastigheten finns också ett gästhus om ca 40 kvm med sängplatser och ett duschrum. En snickarbod om ca 7 kvm och en friggebod om ca 10 kvm.

Snäckevarp är ett mysigt område i Gryts Skärgård. I Snäckevarp har ni tillgång till tennisbana, utomhuspool, barnpool, barnvänligt naturbad med strand och bryggor. I området finns båtplatser med separata kösystem. Jollebrygga för optimistjollar där Jolleskola anordnas för områdets barn, ett perfekt tillfälle att hitta nya kompisar. För dig som gillar golf kan ett besök på Valdemarsvik golfbana ett par kilometer från Gryt. Närhet till Eköns camping med minigolf, kiosk och bad. I Fyrudden finns sommaraffär, restaurang, bensinmack, gästhamn mm.

Besiktningsprotokoll finns under kategorin "Dokument".

Varmt välkomna att anmäla intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Oskar Ahlen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Oskar Ahlen, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
0730-610290