Skivlingsvägen 1

Snopptorp, Eskilstuna kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
116 m²
Biarea
73 m²
Tomtarea
1021 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
28 816 kr/år
Antal besök
2 644
Dagar på Hemnet
2

Välkommen till Skivlingsvägen 1 och denna trevliga 1960-talsvilla med ett fint hörnläge vid den lugna återvändsgatan! Ett stenkast till vackra Vilstaskogen och allmänningar med lekvänliga gräsytor och pulkabacke som närmsta granne. Ett mycket bra familjeboende med det mesta du kan önska för att verkligen trivas!

Väldisponerad planlösning planerad i vinkel, 4-5 rum och kök på entréplan samt delvis källare, totalt 116 + 73 kvm. En bostad som präglas av fina sällskapsutrymmen på entréplan och stora hobby- och förvaringsutrymmen i källarplanet. Stora fönsterpartier ger en härlig rymd och ett fint ljus åt det öppna vardagsrummet och matplatsen. Insynsskyddad lummig trädgård med fint solläge och plats för både lek och vila. Äppelträd och plommonträd finns. Fristående garage och utrymme för ett par bilar på uppfarten. Lättskött med plan trädgård, tegelfasad och energieffektiv uppvärmning med bergvärme. Möjlighet att ansluta till fiber. Friköpt tomt om 1021 kvm.

Ett underhålls- samt moderniseringsbehov finns.

SNOPPTORP/VILSTA
Attraktivt och lugnt villaområde med naturnära läge. Det angränsande friluftsområdet i Vilsta är en central oas med vackra promenadstråk bland skog och utmed ån. I naturreservatet njuter du av promenader i en artrik skogsmiljö och möjlighet att stanna till vid flera grillplatser. Bland annat går Sörmlandsleden genom området. I friluftsområdet finns även badplats, minigolfbana, ridskola, frisbee-golf, skidbacke och elljusspår som på vintern förvandlas till längdskidspår!
Centralt läge med goda bussförbindelser. Precis runt kvarteret ligger 2 st förskolor samt den expanderande Skogsängsskolan (F-5). Matbutik strax innan bostadsområdet, "på vägen hem". Cirka 2 km till centrum med tågstation, högskolan, shopping, kulturliv och restauranger.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Anne Danielsson

Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Mäklare Anne Danielsson, Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
+46708559379

Visningstider

 • 20
  okt
  Ons 20 okt
  Anmäl dig för information om din visningstid. Tryck "Boka" intill visningsdatumet på svenskfast.se (ej på Hemnet).
 • 23
  okt
  Lör 23 okt
  Anmäl dig för information om din visningstid. Tryck "Boka" intill visningsdatumet på svenskfast.se (ej på Hemnet).
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.